Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu di 06 okt 2015, 09:10

 Regels 
Items
Registreren
Verplichte profielvelden
Lees je in en neem actief deel
Crossposten
Post niet off-topic
Duidelijke omschrijving bij een nieuw onderwerp
Smileys
Blanco regels
Hoofdletters
Avatars
Taalgebruik en content
 

 Registreren 
Om te kunnen inloggen op het forum is het nodig om u eerst te registreren. Het registreren en het gebruik van het forum is volledig gratis! Gebruik bij registratie uw correct e-mail adres en bij voorkeur geen hotmail-adres. Anders krijg je mogelijk geen activeringsmail van beheerder@wataforum.be, en kan je niet inloggen op het forum!

Omhoog


 Verplichte profielvelden 
Het is verplicht om uw woonplaats, landcode en uw geboortedatum in uw profiel in te vullen. Dit is noodzakelijk om steeds wederkerende vragen te vermijden over de woonplaats. Het maakt het eveneens makkelijker voor de andere leden wanneer ze reageren op een zoekertje.

Omhoog


 Lees je in en neem actief deel 
Neem als beginnende takkenkweker ook ruim de tijd om je eerst in te lezen. Meer informatie kan je vinden op www.wandelendetaken.be onder algemene info en verzorging. Onder de psg lijst kan je vervolgens per soort ook de specifieke verzorging vinden zodat je kan zien welke soort er binnen je vermogens ligt.

Ga bij vraag en aanbod dan ook niet smeken om bepaalde soorten als je ze toch niet kan houden en val mensen niet lastig met op alle zoekertjes te reageren, maak eerst zorgvuldig je keuze.

Er bestaan geen domme vragen, maar stel geen vragen waarvan het antwoord te vinden is op de site. Dit ervaren de gebruikers als irritant en overbodig.

Neem ook actief deel aan de discussies op het forum en kom niet enkel lezen en profiteren van wat anderen posten. Je hoeft geen super kweker te zijn, maar af en toe een berichtje vinden wij noodzakelijk! Daarom zullen gebruikers, die 90 dagen na registratie nog steeds geen bericht hebben gepost, automatisch worden verwijderd!

Omhoog


 Crossposten 
Open geen nieuw onderwerp indien er reeds een onderwerp over jouw vraag of informatie bestaat (crossposten). Gebruik eventueel eerst de zoekfunctie op het forum om te zien of het onderwerp reeds eerder is behandeld, en post vervolgens verder in dezelfde onderwerp.

Omhoog


 Post niet off-topic 
Blijf steeds zo goed mogelijk bij het onderwerp en post niet off-topic, open desnoods een nieuw topic.

Omhoog


 Duidelijke titel bij een nieuw onderwerp 
Geef steeds een duidelijke titel bij een nieuw onderwerp. Niet in de aard van help, gezocht, dringend, enz...

Omhoog


 Smileys 
Beperk het gebruik van smileys. Te veel smileys doet het bericht overkomen als rommelig.

Omhoog


 Blanco regels 
Gebruik zo weinig mogelijk blanco regels bij het plaatsen en/of beantwoorden van berichten.

Omhoog


 Hoofdletters 
Typ een onderwerp en/of een bericht nooit volledig in hoofdletters, dit komt schreeuwerig over.

Omhoog


 Avatars 
Er is een avatar gallerij waar iedereen vrij een avatar kan kiezen. Dit kan je aanpassen in je gebruikerspaneel -> Profiel -> Wijzig avatar en dan onderaan op Galerij weergeven klikken.

Omhoog


 Taalgebruik en content 
Laat iedereen in zijn waarde en beledig niemand, let op je taalgebruik: algemeen Nederlands, geen SMS taal, gebruik van hoofdletters en leestekens.

Te expliciet erotische content wordt verwijderd, houd er rekening mee dat er op het forum ook minderjarigen meelezen waarvoor dit niet gepast is.

Omhoogcron
Powered by phpBB & phpBB.nl © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Ontworpen en onderhouden door BC Webdesign
Copyright 2010 © Wataforum - Alle rechten voorbehouden